|
Post by NoSig on Mar 27, 2015 12:25:23 GMT
Arkadaşlar yurtdışına özellikle de eğitim sigortası amacıyla çıkacaksanız size tavsiyem mutlaka bir eğitim sigortası yaptırmanız yönünde keza orada başınıza bin türlü iş gelebilir ve bunu riske atmamak ta tamamen sizin elinizde. Ben bir sigorta yaptırmamıştım ve bir dolu zarara uğradım aynısı sizin de başınıza gelmesin. Öncelikle bilmeniz gerekir ki Türkiye'den sigorta almak yurtdışında bir sigorta yaptırmaktan çok daha kolay ve çok daha ucuzdur. Buradan alınan sağlık sigortası da zaten yurtdışında gittiğiniz okul yönetimi tarafından sizden istenecektir eğer yaptırmadıysanız da oradan paşa paşa çok daha fahişt fiyatlarla yaptırmak durumunda kalırsınız. Ayrıca Türkiye'den yaptırılan sigorta sadece sağlık sorunlarını değil başınıza orada gelebilecek diğer konuları (hırsızlık, gasp, hukuki durumlar vb.) kapsayacağı için ve sizi Türkiye'den havaalanına gider gitmez kapsayacağı için bagaj kaybınızı dahil bir çok konuda size destek olacaktır. O nedenledir ki benim yaptığım hatayı yapmayın ve bir yurtdışı eğitim sigortası mutlaka yaptırın.
|
|